Selecteer een pagina

Advanced Developer training

Deze training helpt je jouw Mendix skills verder uit te breiden. Je weet al goed de weg in Mendix en kunt al zelfstandig diverse user stories oppakken. Nu wordt het tijd om zelf ook complexere nieuwe functionaliteiten toe te voegen. De training bestaat uit twee delen: theorie en praktijk.

Theorie
Eerst zoomen we in op een aantal gevorderde begrippen van Mendix, zoals schaalbaarheid van je applicatie, performance, en hoe om te gaan met veel data. Ook API’s en security zijn belangrijke onderwerpen in de Advanced Developer training.

Praktijk
Veel gehoord, nu aan de slag! We gaan de nieuwe kennis omzetten in skills. Niet in een theoretische situatie, maar direct in je bestaande Mendix applicatie. Zo heeft je training pas echt direct effect!

Nog niet klaar hiervoor? Bekijk dan de Rapid Developer training.

2 dagen

In twee dagen leer je zelf een app bouwen en onderhouden. Met individuen van allerlei bedrijven of met jouw team, specifiek voor jouw bedrijfssituatie.

<10 personen

Kleine groepen met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Zo kan elke deelnemer de relevante hands-on skills écht goed leren.

1 eigen app

Breng je eigen app mee en ontwikkel die verder met je nieuwe skills. Zo heeft je training pas echt direct effect!

Benodigdheden voor deze training

  • Een laptop (die minimaal aan deze eisen voldoet)
  • Een Mendix account (die kan je hier alvast aanmaken)
  • De laatste versie van Mendix Studio Pro op je laptop geïnstalleerd (die kan je hier downloaden)
  • Een bestaande Mendix app

    Neem contact op

    Meer weten over de Advanced Developer training of meteen een datum afspreken? Neem contact op, en binnen 1 dag ben je in gesprek over een training die precies jouw wensen vervult.