Mendix Bootcamp

Een digitale transitie begint met een visie, en heeft dan snel uitwerking nodig. Als je team enthousiast is én de skills heeft, dan gebeurt het – wat jouw grote visie ook is. De Mendix Bootcamp helpt jouw team aan de skills die specifiek jullie bedrijf nodig heeft, én aan een app die echt werk verricht.

De Mendix Bootcamp helpt om snel, intensief, veel ervaring op te doen met Mendix. Je gaat, met je team, 3 volle dagen stomen met een ervaren Mendix Trainer. De 7 weken erna krijg je 1 dag per week coaching. Wat we gaan leren en bouwen, dat is afhankelijk van jullie visie. Je krijgt er geen certificaat voor, maar ongetwijfeld wel een sticker van de directeur.

Deze bootcamp is maatwerk, voor bedrijven met een digitale visie.

Voor elke uitdaging kunnen we een Mendix Bootcamp organiseren.

8 weken

Eerst 3 dagen knallen. Daarna 7 weken lang 1 dag per week coaching.

2-8 personen

Jij en je teamleden.

Op locatie

Onze expert komt naar jullie toe.

Niveau

  • 10% 10%
  • 80% 80%

Voor alle niveaus: beginner, rapid developer, advanced.

Praktijk vs. Theorie

  • 65% 65%

Heel veel praktijk en een selectie van relevante theorie over probleemdefinitie en werkprocessen. Je gaat zelf bouwen en leren.

Wat je niet en wel krijgt

Je krijgt voor deze workshop geen certificaat. Daar hebben we trainingen voor. Wat je wél krijgt, is dat er onder begeleiding gewerkt wordt aan een digitale visie, dat er skills en ervaring worden verzameld, en je app gaat een enorme sprong maken. En dat allemaal zonder dat je een externe developer hoeft te bellen.

Neem contact op

Meer weten over de Mendix Bootcamp of meteen een datum afspreken? Neem contact op. We reageren binnen 1 dag.