Selecteer een pagina

Rapid Developer training

In deze training leer je de basis van hoe apps bouwen werkt met het Mendix platform. De training bestaat uit twee delen: theorie en praktijk. Aan het einde van deze tweedaagse training heb je zelf een app gebouwd en ken je de basis van Mendix.

Theorie
Je krijgt kennis over de basisprincipes van Mendix, het development proces en de bouwstenen die je kunt gebruiken. Je leert de functies van Mendix inclusief wat terminologie. Die kennis ga je vervolgens omzetten in hands-on vaardigheden in het deel praktijk.

Praktijk
Laat het apps bouwen beginnen! Dat begint met het in kaart brengen van je project en de benodigdheden. Dan ga je aan de slag in Mendix Studio Pro. Daarin bouw je een domeinmodel, interacties en pagina’s, en uiteindelijk microflows en logica. Je voegt data aan je app toe en automatiseert een simpel proces. Werkt dat allemaal? Dan ga je de app werkend maken op mobile. Zo word je Rapid Developer.

2 dagen

In twee dagen leer je zelf een app bouwen en onderhouden. Met individuen van allerlei bedrijven of met jouw team, specifiek voor jouw bedrijfssituatie.

<10 personen

Kleine groepen met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Zo kan elke deelnemer de relevante hands-on skills écht goed leren.

1 eigen app

Een applicatie ontwikkelen in Mendix: je krijgt het in de vingers! Want learning by doing is de beste manier van leren.

Benodigdheden voor deze training

  • Een laptop (die minimaal aan deze eisen voldoet)
  • Een Mendix account (die kan je hier alvast aanmaken)
  • De laatste versie van Mendix Studio Pro op je laptop geïnstalleerd (die kan je hier downloaden)

    Neem contact op

    Meer weten over de Rapid Developer training of meteen een datum afspreken? Neem contact op, en binnen 1 dag ben je in gesprek over een training die precies jouw wensen vervult.